Блусдивата Бет Харт, която остави без дъх публиката в препълнената

...
Блусдивата Бет Харт, която остави без дъх публиката в препълнената
Коментари Харесай

Музикалното чудо Бет Харт се завръща през декември

Блусдивата Бет Харт, която остави без мирис публиката в препълнената Зала 1 на НДК предишния декември, даде обещание да се завърне и ще съблюдава обещанието си. Тя ще пее още веднъж за българската аудитория на 10 декември в столичната зала Арена Армеец .

Местата за концерта на Бет Харт са единствено 5000.

Без подозрение, Бет е в голям напредък, който публиката високо прави оценка. Световното ѝ турне продължава да пораства с все нови и нови дати, които мигновено се разпродават. Любовта на зрителите ѝ явно е толкоз безгранична, колкото и нейната към тях. На концертите си тя се раздава до дъно, пее, свири на пианото, танцува, споделя истории. Бет се оказва същинско музикално знамение.

Нейният първи концерт у нас през 2018 година събра почитателите ѝ, които от дълго време я чакаха. Но тя завоюва още доста сърца. Нейните обожатели я ценят, както поради невероятния ѝ глас и интерпретаторски качества, по този начин и поради непринудения метод да се показва на сцената. Тя основава особена фамилиарност, такава, че всеки фен да може да се почувства уединено с нея и с прекрасната ѝ музика.

Огнената Бет, която от концерти няма време да се завърне в родния Лос Анджелис, не се оставя да се носи по течението, което подемната вълна ѝ сътвори. Тя търси нови и нови благоприятни условия за изява. На сцената се появява в разнообразни колаборации - работи с най-големите имена в музиката и раздрусва стените на концертните зали с оня неин прочут глас с медена дрезгавина.

Списанието Blues Magazine назова Бет Харт “ненадминатата рок звезда ” и няма подозрение, че нейната кариера e върхът на рисковите прекарвания. Тя в действителност е главозамайваща вокалистка на такива юнаци на китарата като Джо Бонамаса, Джеф Бек и Слеш. “Нещо извънредно ” писа Таймс за уникалния ѝ за цяло едно потомство тембър, до момента в който Гардиан възхвали нейните „ дръзки, замислени и ядосани ” осъществявания.

Концертът е проведен от продуцентска организация БГ Саунд Стейдж и билетите са пуснати в продажба в системата на Ивентим.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР