БЛУМФИЙЛД ТАУНШИП, Мичиган (AP) — Тревър Гутшевски надживя Тайлър Уотс,

...
БЛУМФИЙЛД ТАУНШИП, Мичиган (AP) — Тревър Гутшевски надживя Тайлър Уотс,
Коментари Харесай

Гучевски надживя Уотс в Оукланд Хилс, за да спечели турнира за юноши при аматьори, печели освобождаване от 2025 U.S. Open

БЛУМФИЙЛД ТАУНШИП, Мичиган (AP) — Тревър Гутшевски надживя Тайлър Уотс, с цел да завоюва 4 и 3 събота за юноши при дилетанти на Съединени американски щати, спечелвайки освобождение от Откритото състезание на Съединени американски щати през 2025 година в Оукмънт.

17-годишният Гучевски подпечата успеха с къс удар на 33-та дупка. Той отпразнува, като прегърна татко си, играча на PGA Tour Скот Гучевски, и майка си Ейми на 15-ия грийн в Оукланд Хилс.

„ Наистина е мъчно да останеш сега, вървейки нагоре по феъруей, мислейки за игра на US Open идната година, ” сподели Гучевски.

Скот Гучевски пропусна съкращенията в петък на 3M Open, където планираше да тръгне, с цел да гледа по какъв начин играе синът му, без значение от позицията му в шампионата PGA Tour.

„ Разговарях със брачната половинка си и споделих: „ Единственият метод да остана в Минесота е, в случай че направя частта и Тревър бъде надвит “, сподели той. „ Имаш деца, искаш да ги видиш и да се радваш на триумфите им и да си до тях, без значение по какъв начин вървят нещата.

„ Получи се ужасно. “


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР