BlueTwelve и Annapurna Interactive направиха страхотен удар със Stray и

...
BlueTwelve и Annapurna Interactive направиха страхотен удар със Stray и
Коментари Харесай

Stray вече с по-висок рейтинг от God of War в Steam

BlueTwelve и Annapurna Interactive направиха страховит удар със Stray и играта умерено може към този момент да се смята за шлагер на годината. Създателите на играта потвърждават за следващ път, че в случай че имаш добра концепция може да създадеш шедьовър и без милиони долари и десетки програмисти зад себе си. Тази седмица се появи следващо удостоверение за триумфа, на който се радва Stray.

Популярният уебсайт Steam250 са, че Stray е задминала по рейтинг God of War, чиято PC версия излезе при започване на тази година. Според уеб страницата, Stray към този момент е играта с най-високия рейтинг в Steam за 2022. При пресмятане на рейтинга, Steam250 употребява математически логаритъм, като слага оценка на всяка игра, вземайки поради броя на гласувалите и % на позитивните гласове. Към този миг играта има оценка в Steam250 8.62 с 49 499 гласове и 98% утвърждение, Gog of War е с оценка 8.56, 97% утвърждение и 53 298 гласа. Малко зад него е PowerWash Simulator (8.55, 98% утвърждение, само че едвам 23 721 гласа). От уеб страницата акцентират, че получените резултати не претендират за обективност, тъй като са построени на основата на субективни оценки, само че въпреки всичко е любопитен факт.

Между другото, PlayStationLifestyle са се натъкнали на занимателен профил в Twitter (), отдаден на видеа, показващи по какъв начин котки гледат Stray. В YouTube към този момент също има удовлетворен брой сходни видеа, в които домашни любимци гледат занимателната игра, в която централна фигура се явява бездомно животинче.

И в последна любопитна вест, обвързвана със Stray от тази седмица, HalfGlassGaming оповестиха, че са съумели да дешифрират писмеността в играта, употребявайки обстоятелството, че всяка последваща глава от Stray се показва на естествен език и този от играта. Приятно четене!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР