Bluesky, подобна на Twitter социална мрежа, подкрепяна от съоснователя на

...
Bluesky, подобна на Twitter социална мрежа, подкрепяна от съоснователя на
Коментари Харесай

Bluesky, социална мрежа, защитавана от Джак Дорси, отваря за всеки, който може да се регистрира

Bluesky, сходна на Twitter обществена мрежа, подкрепяна от съоснователя на Twitter Джак Дорси, излезе от своя пашкул и в този момент разрешава на всеки да създайте акаунт и се присъединете към услугата.

До вторник всеки, който се надяваше да се причисли към Bluesky, имаше потребност от покана, което нормално означаваше гонене на действителен член и молба за покана. Този интервал единствено с предложения даде време на уеб страницата да построи принадлежности за модериране и други функционалности, сподели Блуски.

Bluesky наподобява на Twitter – в този момент прочут като X, откакто милиардерът на Tesla Илон Мъск заплати 44 милиарда $ за компанията – в доста връзки, макар че към момента не предлага директни известия сред потребителите. Предлага повече варианти за персонализиране, само че към момента не е ясно дали те ще се харесат на потребителите.

По подразбиране Bluesky демонстрира изявления по сметки, които следвате, в линейна времева линия, макар че също е допустимо да превключите към ръководени от логаритми времеви л...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР