Блондинката все по-рядко се включва с кратки рубрики в „На

...
Блондинката все по-рядко се включва с кратки рубрики в „На
Коментари Харесай

Защо Зейнеб напуска На кафе?

Блондинката все по-рядко се включва с къси рубрики в „ На кафе”, а мнозина се запитаха дали не е уволнена. Засега тя опровергава тези изказвания, само че по всяка възможност няма да е част от предаването през идващия тв сезон, издават осведомени. Неотдавна Зизу, както я назовават околните, показа, че е доста заета с персонални задължения и по тази причина отсъствала от ефира. Не е ясно какви грижи има репортерката, само че от фотосите й в обществената мрежа се вижда, че всеки месец върви на дълги почивки с приятеля си Стоян Балевски.

Дали милионерският правоприемник най-накрая се е осмелил да предложи брак Маджурова или към момента се дърпа, към този момент не е ясно. Говори се, че фамилията на Стоян по никакъв начин не одобрявало русокоската от турски генезис за снаха и до този миг това го спирало да предприеме по-сериозна стъпка в връзките им. Зейнеб се ядосвала, че най-хубавата й другарка Никол Станкулова се сгоди и роди щерка, а Балевски отбивал мераците й за деца. Говори се, че повода била в родителите му, които вярвали, че синът им и светската кореспондентка са от два разнообразни свята. За да им се хареса, бургазлийката решила да приключи висше обучение и записала журналистка в Софийския университет, само че ученето й се опънало и към момента не е приключила, написа " Уикенд ".

„ Доскоро бях доста заета около активността си в „ На кафе”, само че в този момент съм решила да се стегна, да си взема всички изпити и най-сетне да се дипломирам. А дали ще продължа да работя в малкия екран, не желая да коментирам”, споделила Зейнеб пред свои сътрудници от университета.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР