Блондинката се е вталила не с някоя диета или спорт,

...
Блондинката се е вталила не с някоя диета или спорт,
Коментари Харесай

Най-после! Вижте слабата Деси Слава

Блондинката се е вталила не с някоя диета или спорт, а с инжекции с инсулин, които станаха известни около Галена и сега съвсем всички известни персони се вталяват с тях. Фолк ветеранката дълго води битка с килограмите, които натрупа около втората си бременност, както и поради хормонален дисбаланс.

Реклама
Отчаяната изпълнителка решила да прибегне до крайния вид - инжекции с инсулин.Методът е елементарно използван, само че и доста подъл, като може да има съдбовни последствия за здравето, написа Лупа. Новото тяло на Деси Слава Въпросният медикамент, с който отслабва русокоската, съставлява разтвор за подкожно инжектиране в корема, бедрото или горната част на ръката. Той се изписва с протокол, показан пред Здравната каса, на лица с диабет вид 2 – по една инжекция на седмица.

Реклама
Лекарството подтиска апетита за сладко и по този начин води до незабелязано намаляване без мъчения. Курсът се състои от общо 4 инжекции – по една всяка седмица, а четвъртата – 14 дни след последната. Изпълнителката е изкарала няколко курса и по този начин е съумяла да смъкне към 20 кг от осанката си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР