Блондинката, която държи прекалено много на външния си вид, се

...
Блондинката, която държи прекалено много на външния си вид, се
Коментари Харесай

Гръм В Рая! Сериозни Проблеми Между Андреа И Кобрата! Вижте Какво Се Случва Със Звездната Двойка!

Блондинката, която държи прекомерно доста на външния си тип, се опасява, че тялото й ще се промени в отрицателен аспект след раждането.

Пред приятелките си тя споделя, че без друго е склонна към напълняване и не може даже да си показа по какъв начин би изглеждала след възможна бременност, написа Клюки.бг.

Все отново тя е по-малка от Кобрата с 6 години и може да изчака още малко с раждането на наследници. Запознати с връзките им не изключват вероятността доста скоро връзката им да завърши.

Кубрат даже не си показва да размени обичаната си с друга жена, която с наслада ще го подари с куп дечица. Но въпреки това надали търпението му е постоянно. И в даден миг просто ще му омръзне да чака певицата, разясняват осведомени.

„ Ако двамата се разделят, за раздялата им ще има виновност Андреа. Тя не желае и да чуе за деца от боязън, че ще скапе фигурата си, която поддържа с доста старания “ – разясняват осведомени.

В едно от последните си изявленията тя съобщи, че към момента чака предложение за брак от обичания си и към този момент е подготвена да сътвори семейство. Но съгласно осведомени, истината е радикално друга.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР