Блокирайки сметките на руското посолство, властите в България са демонстрирали ...

Блокирайки сметките на руското посолство, властите в България са демонстрирали

Руски сенатор: Българските власти са изгубили здравия си разум

Блокирайки сметките на съветското посолство, управляващите в България са показали освен отвод от разпоредбите на междудържавното възпитание, само че и загуба на здрав разсъдък, счита ръководителят на външната комисия в горната камара на съветския парламент Григорий Карасин.Още по темата6 юли 2022 13:22292Българският финансов министър Асен Василев заяви през вчерашния ден, че неговото министерство е блокирало съвсем 900 000 $ по сметките на посолството на Русия в България, напомня РИА Новости.

Карасин акцентира, че Русия за първи път се е сблъскала с блокиране на сметки на свое посолство и с „ безразсъдното изпъждане на 70 дипломати “.

„ София не престава да изумява. Изглежда, че българските политици дефинитивно са се разделили освен с разпоредбите на междудържавно възпитание, само че и със здравия разсъдък. Какво става, другари? На кого се подмазвате? Не е ли време за ободрителен душ? “, написа Карасин в своя Telegram канал.

По-рано радио Sputnik заяви, че сенаторът Андрей Клишас е предложил да се „ отговори твърдо “ на блокирането от София на превода към посолството.

Източник: dnes.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg