Блокчейн анализаторът Уили Ву предполага, че вълна от ликвидация може

...
Блокчейн анализаторът Уили Ву предполага, че вълна от ликвидация може
Коментари Харесай

Биткойн: Ликвидацията на шортове за $1.5 милиарда очакват инвеститорите, ако цената пробие над $72,000

Блокчейн анализаторът Уили Ву допуска, че вълна от разпродажба може да стартира, откакто Биткойн (BTC) доближи $72,000.

Ву показва, че къси позиции на стойност към $1.5 милиарда са подготвени за разпродажба, достигайки до $75,000 и повече.

Ву също се задълбочава в Биткойн макроосцилатора (BMO), който съчетава четири знака: пазарна стойност към осъществена стойност (MVRV), съответствие на среднопретеглена цена (VWAP), “cumulative value-days destroyed ” (CVDD) и съответствие на Шарп.

MVRV прави оценка пазарната капитализация на Биткойн във връзка с неговата осъществена капитализация, като оказва помощ при установяване на неговата оценка.

VWAP пресмята междинната търгувана цена на актив, като взема поради както размера, по този начин и цената, като оказва помощ на търговците да преценяват положението му на покупка или продажба.

CVDD наблюдава кумулативната сума на индикатора, който взема поради времето от последното пренасяне на монетите, по отношение на възрастта на пазара.

Коефициентът на Шарп, въпреки това, съпоставя възвръщаемостта на инвестицията с нейния риск, предлагайки визия за нейното поправено по отношение на волатилността показване.

Ву изяснява: „ 2.5 месеца на консолидация на фона на възходящо търсене бяха от изгода за Биткойн, позволявайки повече място за напредък на цените преди евентуален пик. “

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР