Блокаж в първа чакра, травма в детството, родена мъртва -

...
Блокаж в първа чакра, травма в детството, родена мъртва -
Коментари Харесай

Мегз: Родила съм се мъртва

Блокаж в първа чакра, контузия в детството, родена мъртва - всичко това е претърпяла Мегз, написа в. "България през днешния ден ".

Скандалната дизайнерка си разголи душата до дъно през уикенда и показа извънредно персонални неща. Но не обели дума за някогашната си огромна обич Рончев, който бе задържан за следващ път - този път за марихуана.

"Оказва се, че съм извънредно необичаен случай на човек с два асцендента. Как е станало? Аз съм се родила мъртва - задушена в пъпната шнур. Когато действително са ме извадили от майка ми, е било 12-13 часа. Което на 10 юли се пада да е асцендент Везни. Лекарите стартират да се борят за живота ми и в 15,15 ч., което към този момент е Скорпион, аз изплаквам. И в този момент огромният въпрос на астрологията тук е - кой е асцендентът ми - дали когато съм се родила, само че не съм била действително жива, или когато съм проплакала и животът ми е почнал? Оказва се, и двата! Всички астролози ми вадят по 2 карти и проучват комбинирано от двете. Та представете си, в мен живеят един необикновено прочувствен, сензитивен, сантиментален и дребничък Рак. И един извънредно рисков, тайнствен, полов и свръхамбициозен Скорпион. Задължителна полюсна детонация. За благополучие, си имам и една търсеща салдото Везна, която в последно време се пробва да оправи ситуацията сред тях. "

Мегз заприказва, че има "блокаж в първата чакра " на духовно равнище. "Това е проблем на равнище сигурност - получава се, когато имаш контузия като дете, или пък, когато човек израства в несигурна среда. Когато растеш с такава неустановеност, след това започваш да бягаш от всякакви неща в живота. Що се отнася до професионалния ми живот, всички знаят, че съм биткаджийка и получавам това, което желая, постоянно. Но не и в любовен проект. Там аз съм пъзливо зайче и единствено някой да навлезе в мен, избягвам! Защото се опасявам, че може да ме нарани ", споделя Мегз.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР