Блокадите не са срещу управляващите, а срещу българите. Това написа

...
Блокадите не са срещу управляващите, а срещу българите. Това написа
Коментари Харесай

Блокадите не са срещу управляващите, а срещу българите

Блокадите не са против ръководещите, а против българите. Това написа във „ Facebook “ профила си Веселин Марешки, във връзка случая при румънското посолство, по който към този момент има трима арестувани и формирано досъдебно произвеждане.

Лидерът на "Воля " упорства: "Румен Радев, Христо Иванов, Мая Манолова, „ Отровното трио” и всички останали радетели на блокадите да поемат виновността и отговорността за малтретирането на едно българско семейство нощес на бул. „ Ситняково” в София. "

Марешки показва, че е всеки естествен човек е покъртен и омерзен от фрагментите, в които протестиращи мъже брутално чупят колата на хората, псуват майката с най-долни цинизми, а вътре плачат две деца. Той изрично декларира, че "това не е митинг, това към този момент е закононарушение. "

"Що за изрод би трябвало да си, с цел да извършиш такова неща?! Кой ще дава отговор в този момент пред закона за това брутално принуждение?! Кой ще носи отговорността за нанесените душевен контузии на две българчета?! ", пита Марешки.

По думите му милиони българи към този момент седмици търпят сходен гнет по кръстовищата. "Това, за което предизвестявам от две седмици, се случи. България е в революция с непредвидими последствия. Блокиращите сами изродиха концепцията с дивотия и експанзия! "

Политикът написа още, че „ Отровните”, Радев, Манолова, Иванов и останалите „ лидери” извършиха дадената им поръчка- отровиха обществото ни, насъскаха хората едни против други. Крайно време е да им се потърси правосъдна отговорност. "

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР