Блокада на входовете на НДК или изкупуване на билети и

...
Блокада на входовете на НДК или изкупуване на билети и
Коментари Харесай

Готвят протести срещу участието на Филип Киркоров на юбилейния концерт на дует „Ритон“


Блокада на входовете на НДК или изкупуване на билети и офанзива по сцената с яйца и домати са разновидностите за митинг, които се разискват в обществените мрежи

Протест, с който да спрат концерт с присъединяване на родения в България съветски артист Филип Киркоров, приготвят консуматори на групи в обществените мрежи, оповестява

Бившият брачен партньор на Алла Пугачова, който е неприкрит покровител на Владимир Путин и поддържа войната против Украйна, ще бъде специфичен посетител на юбилейния концерт на емблематичния български дует „ Ритон “ в зала 1 на НДК, който ще се състои на 3 ноември.

Здравко и Катя са дългогодишни другари с Киркоров и също не крият благосклонностите си към политиката, водена от съветския президент Владимир Путин. През лятото те приветстваха Киркоров в България.

Руският артист има двойно поданство, тъй като е роден във Варна.

Протестите против изявата на Киркоров в НДК започнаха да се провеждат, откакто по Българска национална телевизия бяха излъчени реклами за концерта.

Блокада на входовете на НДК или изкупуване на билети и офанзива по сцената с яйца и домати са разновидностите за митинг, които се разискват в обществените мрежи.

Здравко и Катя тази година означават 45 години дружно на сцената. Те приготвят концерта от началото на годината, като той е свършек на турнето, с което двамата реализатори обиколиха някои градове в страната. Още през лятото те оповестиха, че Киркоров ще бъде техен специфичен посетител. 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР