Блок с 12 апартамента и търговски помещения в Перник е

...
Блок с 12 апартамента и търговски помещения в Перник е
Коментари Харесай

Блок в Перник 5 години ползвал безплатно парно и топла вода

Блок с 12 жилището и търговски пространства в Перник е употребил 5 години нелегално парно и топла вода и хората в него не са плащали за услугата на локалната топлофикация.

Блокът е в центъра на града. издигнат е през 2012 година и е причислен към мрежата не от " Топлофикация - Перник ", а от друго сдружение. За това и чак в този момент от топлофикацията разкрили, че парното и топлата вода в него се употребяват, без да се заплащат. Това станало при рутинна инспекция, заяви шефът на сдружението Любомир Спасов.

Собствениците на 12-те жилището и комерсиалните пространства в постройката не разкрили партиди и не сключили контракти с " Топлофикация " за обслужване на абонатната станция и доставка на топлоенергия. През целия интервал обаче употребили парно и топла вода без пари.

За случая е осведомена полицията в Перник, топлоподаването към постройката е прекратено. Живущите към този момент са декларирали предпочитание да сключат контракти за доставка на парно и топла вода. От " Топлофикация " обаче желаят обезщетение за времето, през което жителите на постройката са употребили парно и топла вода непозволено.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР