Блогът е една от най-старите форми на комуникация в интернет,

...
Блогът е една от най-старите форми на комуникация в интернет,
Коментари Харесай

По-смисленият разговор

Блогът е една от най-старите форми на връзка в интернет, само че все пак е изцяло неразбираем и незадоволително употребен от бизнеса. Поради това той съставлява голяма опция за тези, които го употребяват вярно.

За да разберете какво в действителност е блогването, пробвайте се да разберете какво съставлява уебсайтът и какво съставлява интернет от друга позиция. Интернет е инструмент, който разрешава обмена на информация и в основата на тази информация е диалогът.

Уебсайтът е място, където диалогът е фокусиран извънредно върху вас и вашия евентуален клиент. Това е вашият аватар в онлайн, взаимосвързан свят. Повечето страници на вашия уеб страница ще бъдат фокусирани на първо място върху продажбите. Но помислете дали винаги вашите клиенти и евентуални консуматори са в режим " купи в този момент ", подготвени ли са за диалог за продажби?

Не се фокусирайте единствено върху продажбите! Това е казусът с множеството уеб страници: единствената причина да го посетите е, когато е време за покупка. Така ви остават по-малко благоприятни условия фактически да спечелите клиент. Публикациите в блога би трябвало да се преглеждат като диалози. 

Блогът ви разрешава да организирате разнообразни типове диалози, тъй че клиентите да имат причина да се отнасят към вашата компания като към скъп запас. Или най-малкото, това усилва познанието им за вашия бизнес и вашата марка. Това е по този начин, тъй като в блога можете да отговорите на съответен въпрос за вашия артикул или промишленост, с цел да помогнете на даден консуматор.

Друг път този диалог може да бъде шерване на философия или просветление за какво вашият бизнес прави нещо по избран метод. Това може да бъде наличие, което е отдалечено от вашата промишленост и няма нищо общо с това, което продавате, само че въпреки всичко дава стойност за клиентите.

Спестете време, като отговаряте на постоянно срещани въпроси и обстановки, които вашият артикул или услуга взема решение. 

Бъдете изобретателни в предлаганото наличие. Първо напишете управления, отговарящи на въпроси и терзания, които клиентите ви задават най-често. Не се ограничавайте единствено до въпроси за " предварителни продажби ". Показването на опит постоянно е обвързвано с въвеждане на нови хрумвания или мисли. Показването на експертен опит по този метод построява доверие в компанията и вашите артикули. 

Вземете изявления от вашите обществени медии и ги обединете в нови публикации, изключително в случай че са известни. Говорете за други, свързани артикули, услуги или концепции, които не продавате, само че които работят добре с това, което продавате.

Това, което работи в интернет, е тъкмо същото нещо, което работи персонално: осъществяване на диалози с хора. Блоговете ви разрешават да водите по-смислени диалози. 

Източник: Франк Вазетър, създател на Wazfactor, за

Превод и редакция: Нели Тодорова
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР