Блогърка от Лондон разкри какво не трябва да обличат дамите

...
Блогърка от Лондон разкри какво не трябва да обличат дамите
Коментари Харесай

Дрехите, които никога да не обличате на среща

Блогърка от Лондон разкри какво не би трябвало да обличат дамите на сантиментална среща.

Ана Бей, която употребява обществените мрежи, с цел да дава препоръки на дамите, предложи на нежния пол да се откаже от къси, тесни рокли и прекомерно надълбоко деколте, така с като подобен провокационен и сексуален външен тип дамите, които търсят сериозна връзка, ще основат неверно усещане.

" Мъжът ще мисли единствено за секс по време на срещата ", изяснява Ана Бей.

34-годишната Ана Бей споделя, че мъжете избират по-женствени и семпли тоалети. Бей изрази същото мнение за яркия грим и екстравагантните аксесоари.

" Не бива да изглеждате по този начин, като че ли се пробвате да впечатлите мъжа с всички сили ", добави британката.

Според влогърката, описът с нещата, които отблъскват мъжете на първа среща, включва още обувки на платформа или високи токчета, всевъзможни неженствени облекла, тениски или якета с подплънки, които вършат раменете да наподобяват неестествено необятни. Освен това мъжете не обичат изкуствения загар, споделя тя.

В друго свое видео Анна Бей направи лист с облеклата, които загрозяват външния тип. Тя поучава дамите да се откажат от дънкови къси панталони, бански с висока талия и гащеризони. Лондончанката отбелязва, че тези облекла в дрешника постоянно наподобяват неуместно и неуместно.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР