Blizzard Entertainment съобщи датата на излизане на Diablo Immortal: втори

...
Blizzard Entertainment съобщи датата на излизане на Diablo Immortal: втори
Коментари Харесай

Diablo Immortal излиза и за персонални компютри

Blizzard Entertainment заяви датата на излизане на Diablo Immortal: втори юни. Освен за мобилни устройства, както към този момент знаем, от компанията оповестиха, че играта ще се появи и за лични компютри.

Разработвана благодарение на китайците от NetEase, Diablo Immortal беше обявена по време на BlizzCon. Играта обаче генерира обилни дози негативизъм надалеч преди да се е появила. След като месеци наред общността зад Diablo очакваше, че по време на BlizCon ще бъде обявена идната игра от поредицата, на тях им бе сервирано мобилно заглавие, което се създава взаимно с китайска компания с не до такава степен добра известност. Вземайки поради това, че общността на Diablo е формирана в огромната си част от PC геймъри, а „безплатна“ игра през днешния ден за мнозина е синоним на алчна спомагателна монетизация, то е елементарно да се схванат тези отрицателни упования.

Що се отнася до действието на Diablo Immortal, то ще се развива сред събитията, показани във втората и третата игра. Световният камък е разрушен на части, а задачата ви, като Шампион на светилището, ще е да попречите на воините на Диабло да върнат към живот Господаря на ужаса. В съпоставяне с основните игри от сериите, Diablo Immortal ще предложи по-кратки игрови сесии. В качеството си на всеобщ мултиплейър, в нея ще може да участвате и в рейдове (както за 48, по този начин и за осем играча). PvP и други Играта ще предложи крос-сейв и крос-прогресия за всички платформи, като към този момент може да се регистрирате за присъединяване в откритите проби. По-долу може да видите и напълно новото видео към Diablo Immortal.

Както знаете, Blizzard въпреки всичко и Diablo IV, което се случи година след анонса на Diablo Immortal. Самият анонс се оказа малко несвоевременен, като от компанията обявиха, че излизането на играта е към момента надалеч. През предходната година дори беше оповестено, че премиерата ѝ ще се забави, без значение, че точна дата за нея не беше посочена. Междувременно се случи абсурда с тормоз на работното място, обвързван с Activision Blizzard, Microsoft направи оферта за закупуване на компанията, а две основни фигури за развиването на идващия Diablo Blizzard – нейният гейм шеф и ръководителят на дизайна. Но неотдавна оповестен финансов доклад от страна на Blizzard дава очаквания, че излизането на играта може би не е толкоз надалеч. Както предава Gaming Bolt, в него е било написано, че работата, както по Overwatch 2, по този начин и по Diablo IV върви добре, като във връзка с последната игра, тя към този момент се тества от хора в Blizzard.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР