Близо три часа продължава заседанието на коалиционния съвет на ГЕРБ

...
Близо три часа продължава заседанието на коалиционния съвет на ГЕРБ
Коментари Харесай

Близо три часа продължава инфарктното заседание за политическото бъдеще на България

Близо три часа продължава съвещанието на съдружния съвет на ГЕРБ и " Обединени патриоти ", което се организира в Министерски съвет.

На съвета сътрудниците в огромната коалиция разискват съдружните взаимоотношения и кадровите промени в кабинета от петък, когато министър председателят Бойко Борисов изиска оставките на тримата министри Николай Нанков, Валентин Радев и Ивайло Московски .

Вече близо час се нищи политическото бъдеще на България

Причина за това бе трагичният случай край Своге, в който изгубиха живота си 17 души.

Пред публицисти на влизане в съвещанието водачът на Атака Волен Сидеров разгласи, че ще сложи и въпроса за оставката на вицепремиера Валери Симеонов .

Извънредно в БЛИЦ! Говорителката на Борисов сподели сензационна СНИМКА на Каракачанов със синя каска: Така се идва на съдружен съвет!

По-рано денем Симеонов разгласи, че НФСБ остава в ръководството, само че сложи условия, измежду които решителна смяна в метода на ръководство и на съдружното взаимоотношение от страна на премиера и партия ГЕРБ, ускорение на осъществяването на заложените в управническата стратегия задания и реализирането на нужните промени да не бъде жертвано поради подозрително поддържане на политически рейтинг. Валери Симеонов посочи, че НФСБ ще гласоподава срещу оставките на тримата министри.

Пред публицисти водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов разяснява, че не би следвало при всеки случай, когато част от обществото изиска кръв, да се жертват министри без да се изчакат резултати от следствието .

Според Каракачанов няма съображение за оставките на някои от министрите, само че в случай че министър председателят държи на кадровите промени, от Вътрешна македонска революционна организация са длъжни да ги уважат. От Вътрешна македонска революционна организация излязоха и с позиция, че са за възобновяване на разговора без слагане на предварителни условия.

В формалната си страница във " Facebook " водачът на " Атака " Волен Сидеров написа, че " след всички пакости, които направи Валери Симеонов в изпълнителната власт, е време да се отдръпна от нея ". Той прикани министър председателят Борисов да се произнесе изрично за изнудванията на Симеонов, прецизира Фокус.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР