Близо шест милиона призрачни пациенти“ – които може и да

...
Близо шест милиона призрачни пациенти“ – които може и да
Коментари Харесай

Мистерия като шест милиона „призрачни пациенти“, регистрирани в кабинетите на общопрактикуващите лекари в Англия

Близо шест милиона „ призрачни пациенти “ – които може и да не съществуват в действителност – са регистрирани при общопрактикуващите лекари в Англия, демонстрират шокиращи данни.

Официалните данни на NHS разкриват, че има повече хора, записани в кабинетите в цялата страна, в сравнение с е популацията. Това значи, че практиките може да получават повече пари, в сравнение с би трябвало.

Нови данни демонстрират, че има 62,9 милиона регистрирани пациенти – макар че популацията на Англия се прави оценка на към 57,1 милиона през 2022 година Това значи, че има 5,8 милиона такива „ призрачни пациенти “, демонстрира разбор на PA News Agency.

Това се увеличи внезапно през последните пет години. През 2018 година се пресмята, че пациентите са били с 3,6 милиона повече от хората – което значи, че е имало растеж от 61%.

Операциите при общопрактикуващите лекари са получили приблизително £164,64 на регистриран пациент през 2022-23 година Това значи, че практиките биха могли да получат към £955 милиона за пациенти, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР