Близо пет години след като актьорът Люк Пери получи фатален

...
Близо пет години след като актьорът Люк Пери получи фатален
Коментари Харесай

Брайън Остин Грийн вярва, че смъртта на Люк Пери от инсулт може да е била „най-доброто нещо“ при определени обстоятелства

Близо пет години откакто артистът Люк Пери получи съдбовен инсулт, Браян Остин Грийн изяснява за какво пострадването, довело до гибелта му, може би е било по-добрият излаз за неговия другар.

" Той умря от затруднения от отичане на мозъка и неща, които се случиха заради самия физически инсулт. Имаше безусловно част от мен, която беше в действителност смутена и разочарована, несъмнено, че беше толкоз съществено, колкото беше. " Защото хората получават инсулти от самото начало. Хората не умират от инсулти от самото начало. А той беше на 52 години в този миг “, изясни Грийн, 50, в подкаста „ Комфортна храна с Кели Рицо “.

„ Той беше млад. Така че нормално хората минават през инсулти и по-късно се възвръщат. Отнема години от време на време до … само че те се възвръщат от тях. "

Брайън Остин Грийн, вляво, има вяра, че гибелта на Люк Пери от инсулт може да е по-добра от сложното възобновяване, което можеше да има трябваше да се изправи, в случай че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР