Близо месец по-късно страничните ефекти от покосилия го инфаркт са

...
Близо месец по-късно страничните ефекти от покосилия го инфаркт са
Коментари Харесай

Жорж Ганчев Проговори След Тежкия Инфаркт. Ето Какво Е Състоянието Му В Момента

Близо месец по-късно страничните резултати от покосилия го инфаркт са на път да бъдат излекувани изцяло. " Взимам доста медикаменти по повеля на лекарите, само че оказват помощ. Ходенето ми се усъвършенства доста, тъй като първоначално мъчно се придвижвах ", разяснява Ганчев. 78-годишният някогашен депутат разкри, че бързо се уморява и по тази причина се постанова постоянно да си почива. Въпреки това остава оптимист за положението си и не стопира да благодари на Бог, че още е измежду фамилията и приятелите си.

" Щастлив съм, че тези, които обичам, са до мен, благодаря на Господ всеки ден ", щастливо споделя Жорж. Пред вестника разкри, че за трети следващ път се случва да срещне гибелта от близко. Ганчев е безапелационен, че ориста се е смилила над него и е жив, тъй като има идея, поради която да остане измежду живите.

Заради честите визити при лекаря си Жорж няма да подхваща дълги пътувания и летни почивки, а ще остане в дома си в софийското село Владая, написа Пик.

" Добре ми е тук, почивам, виждам си градината и 83-те бора, които посадих през далечната 1994 година ", непретенциозно приключи той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР