Близо месец и половина след протеста на „Възраждане“ срещу „зеления

...
Близо месец и половина след протеста на „Възраждане“ срещу „зеления
Коментари Харесай

Лидерът на „Възраждане“ обяви нов протест срещу „зеления сертификат“

Близо месец и половина след митинга на „ Възраждане “ против „ зеления документ “, по време на който протестиращите се пробваха да нахлуят в Народното събрание, партията провежда още един по същия мотив. Новият митинг против „ зеления документ “ е плануван за идната сряда, 23 февруари. Това заяви на брифинг в Народното събрание водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов. Протестът ще се организира пред Министерския съвет и е с начален час 11 ч, а някои от жителите е „ прекомерно евентуално просто да не си тръгнат “, съобщи Костадинов.

Той изясни новия митинг с неугодните на „ Възраждане “ резултати от съвещанието на работната група за документа, което е извършено през вчерашния ден.

„ Работната група за унищожаване на „ зеления документ “ заседава през вчерашния ден от 10:30 до 14:30 в Министерския съвет и не доближи до решение за унищожаване на „ зеления документ “, макар показаните от нас причини, числа, обстоятелства – всичко, което в последна сметка беше и задачата на тази провокирана от нас полемика. Смятаме, че нашите причини бяха задоволително добре стимулирани. От другата страна господства политическо, а не експертно мислене. Точно заради тази причина и ние сме принудени да предприемем съответните политически контрамерки “, разяснява водачът на антиваксърската партия и прикани всеки, който мисли като „ Възраждане “, да участва на митинга.

Костадинов прикани искащите да вземат участие в събитието да отидат с транспортните си средства. „ Да дойдат с колите си, да дойдат с камионите си, да дойдат с всевъзможни други типове транспортни средства “, прикани той. Депутатът копира концепцията от канадския „ Конвой на свободата “, който стартира от водачи на камиони, несъгласни с част от ограниченията в страната.

„ Нека да създадем нужното, с цел да покажем, че в последна сметка би трябвало да се чуе гласът на голямото болшинство от българския народ. Ако ние не накараме ръководещите да се преценяват с нас, те в никакъв случай няма да го създадат “, съобщи водачът на „ Възраждане “ и добави: „ След като липсва разговор тук, където му е мястото, ще пренесем разговора на улицата. И сме подготвени да стигнем до дъно. Това значи в сряда, когато дойдат хората на митинга, прекомерно е допустимо и прекомерно е евентуално някои от тях просто да не си тръгнат “.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР