Близо месец без няма следа от 43-годишния Янек Миланов (на

...
Близо месец без няма следа от 43-годишния Янек Миланов (на
Коментари Харесай

Братът на изчезналия Янек Миланов на среща при главния прокурор

Близо месец без няма диря от 43-годишния Янек Миланов (на снимката) от Дупница. Мъжът е в неопределеност от 31 юли. Главният прокурор се срещна с брата на Янек.

Двамата са разговаряли към 1 час. Гешев е уверил, че следи следствието през цялото време и се е срещнал със свършеното досега от полицията в Дупница и прокуратурата в Кюстендил. Разследващите имали следи, само че не съобщили детайлности на брата на Янек. Той твърди, че не е осведомен с хода на следствието, само че има догатки какво се е случило с Янек. Случаят е взет под специфичен контрол от ВКП и Апелативна прокуратура- София.

" Страхувам се, че се е случило най-страшното с брат ми. Продължавам да имам вяра, че е жив, само че към този момент имам съществени терзания какво се е случило с него. Главният прокурор ме увери, че всичко, което има опция да бъде направено, ще бъде направено. Съгласно, несъмнено, пълномощията на прокуратурата и подопечните й управляващи и организации. Вярвам, че Янек е жив и ще се появи ", сподели Марио Миланов - брат на изчезналия Янек.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР