Близо година след като беше ударен от Уил Смит по

...
Близо година след като беше ударен от Уил Смит по
Коментари Харесай

Крис Рок отвърна на удара, шегувайки се с брака на Джейда и Уил Смит: „Тя го нарани повече, отколкото той мен“

Близо година откакто беше ударен от Уил Смит по време на церемонията на премиите „ Оскар “, Крис Рок за първи път разяснява абсурда .

Своето ново шоу , което се трансформира в първото събитие на Netflix, стриймвано онлайн, комикът озаглави “Chris Rock: Selective Outrage ” във връзка с инцидента от края на март 2022 година
                             

„ Уил Смит практикува изборно отвращение “ , заяви Рок в комедийното си издание и доби за шамара:

Всеки, който в действителност знае, е наясно, че нямам нищо общо с тази нелепост. Не съм имал никакви „ заплитания “.

С тези думи Рок направи препратка към изявление на Джейда Пинкет Смит от юли 2020 година, когато актрисата описа за „ усложнение “ с артиста Август Алсина преди години, до момента в който тя и брачният партньор ѝ са били краткотрайно разграничени , описват от. По това време Джейда обясни, че с Уил в последна сметка са съумели да поправят връзката си, като съобщи още: „ Ние в действителност успяхме да реализираме безусловна обич “.

Двойката, която е женена от 1997 година насам, тогава посвети епизод от токшоуто на актрисата Red Table Talk, с цел да разиска обстановката.

„ На всички са ни изневерявали. На всеки в тази промишленост се е случвало “, пошегува се Рок от сцената на комедийното си шоу. „ Никой от нас в никакъв случай не е бил интервюиран по малкия екран от индивида, който му е изневерил. Никой от нас... Защо, по дяволите, би направил това? Тя го нарани доста повече, в сравнение с той мен, ясно? “

За разлика от всеобщото мнение, Уил Смит съобщи в изявление с Гейл Кинг през март 2022 година, че „ в никакъв случай не е имало невярност “ в брака му. „ Джейда и аз приказваме за всичко и в никакъв случай не сме се изненадвали един различен с нещо “, безапелационен бе той.
 Уил и Джейда Пинкет Смит през годините  Уил и Джейда Пинкет Смит през годините  Уил и Джейда Пинкет Смит през годините  Уил и Джейда Пинкет Смит през годините
По-нататък в шоуто си Рок споделя, че „ не е направил нищо “ на Смит преди по време на Оскарите през 2016 година да спомене протеста на Джейда против неналичието на чернокожи артисти измежду номинираните и апела ѝ към комика да не бъде хазаин на церемонията . Като водещ на събитието през въпросната година Рок се подигра на Джейда, като сподели, че тя не може да бойкотира нещо, за което не е била поканена.

„ Направих си няколко смешки с нея. На кого му пука? Така стоят нещата: тя стартира, аз го приключвам “, съобщи Рок. „ Ето какво се случи, по дяволите. Никой не се заяждаше с тази ку*ка. Тя стартира с тази нелепост. Никой не се заяждаше с нея. “

Комикът призна, че не е отреагирал физически на шамара от Уил Смит, „ тъй като по този начин съм отгледан “ .

Той добави: „ Знаете ли на какво ме научиха моите родители? Не се бий пред бели хора. “ След това изявление Рок пусна микрофона си и получи аплодисменти преди да излезе от сцената.

Thanks for watching with us
— Netflix Is A Joke (@NetflixIsAJoke)
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР