Близо година откакто полицаи сгащиха собственичката на не до там

...
Близо година откакто полицаи сгащиха собственичката на не до там
Коментари Харесай

Жълта книжка! Чорбаджийката на “Златен век” дави жена с дете в басейн, крещи като обезумяла и си говори сама

Близо година откогато служители на реда сгащиха собственичката на не до там законния небостъргач “Златен век ” да паркира тузарския си джип като мутра на тротоара, и тя към този момент сътвори нова изцепка, която скъпоплатените й ПР-и трескаво пробват да прикрият. Този път психиатричните й проблеми едвам не приключиха със гибелта на млада жена и детето й. Случката се разиграва в най-скъпия и извънредно предпазлив роден хотел-шато “Зорница ” в сърцето на Южна България.

Шефката на “Артекс ” взема решение да употребява множеството почивни дни като заведе брачна половинка си, дъщерята и внучето на фамилна отмора, за която обилно заплаща по 600 лева на легло или общо по 2400 лева на нощ. Вместо релакс и фамилен уют, крайградското бягство се трансформира в пъкъл както за семейство Мирянови, по този начин и за останалите почиващи. Гостите на елитния хотел станали очевидци на ежечасни истерични пристъпи, по време на които модифицираната архитектка сменяла по няколко настроения - истеричният й смях прекосявал в несдържан рев, който финиширал с викове както по домашните й, по този начин и по работещите за семейството архитекти, с които през час държала връзка по телефона. Скандалите й били толкоз шумни, че близките за малко време без да щат се просветили по въпросите на градоустройството до момента в който обезверено опитвали да намерят по-спокойно кътче в хотела.

Кулминацията на лудостта й настъпила по време на следващия припадък, който я заварил безгрижно полегнала край басейна. Както си бъбрила на по коктейлче с щерката, внезапно почнала да крещи, че й било пристигнало до гуша от ревността на брачна половинка й, и че след изневярата му той нямал право да се меси в живота й. През това време звъннал мобилния й и госпожа Весела почнала нервно да крачи към басейна, навиквайки и обиждайки личния състав в слушалката. Така възкачена “на черешата ”, тя жестоко блъснала от пътя си нищо неподозираща дама, държаща малко дете в ръцете си. От силата на удара майката с чедото й политнали във водата. Само бързата реакция на личния състав предотвратила съдбовен край, описват потресени очевидци. Вместо да изиска амнистия или да помогне, арх. Мирянова траяла да крещи, че потърпевшата преднамерено се бутала в персоналното й пространство и надали не възнамерявала да я нападне, употребявайки детето за прикритие. Ошашавената и мокра до кости гостенка на хотела била принудена да чуе, че е захласната от демонични сили и че самият Сатана я бил употребявал с цел да стори зло на сем. Мирянови. Недостойната сцена била документирана със фотоси и видео клипове, които фамилията на потърпевшата към този момент предало на юристи в опит да отбрани положителното си име и да получи справедливо отмъщение.

Не по-малко травмирано било и внучето на маститите строителни босове. Още от раждането си детето било с разтърсени нерви, т.к. с изключение на шантавата му баба, Бог го бил дарил с майка-хипарка, която до момента в който е в пелени го мъкнела да спи по палатки край брега на морето. Дъщерята на Мирянова - Лили залитала по дъновизма и считала, че нейната карма изисква да се съединява с природата, спейки под звездите и вегетирайки на тревни отвари и корени. Синът на семейството - арх. Мирянов младши също минавал за “шест без 10 ” измежду познатите си. Завършилият НАТФИЗ религиозен ерген постоянно губел визия за време и място, и говорел несвързано в припадък на превъзбуда.

 

Патриархът на фамилията - остарелият Пламен Мирянов с съображение подозирал, че душевните контузии на наследниците му са завещание по майчина линия. Макар в очите на обществото той да минавал за женкар, достолепният бизнесмен безмълвно преглъщал залитанията на благоверната си по непознати и много по-млади мъже, с които тя твърдяла, че имат духовно роднинство и съвкуплението им било върховен израз на Божията воля, гаврят се осведомени с персоналните драми на “Златен век ”. И с гадност напомнят навика на Весела Мирянова да вади гребен по време на публични вечери, с който разресвала буйна грива току над чиниите на сътрапезниците си. После с изключително усърдие издърпвала падналите косми и ги усуквала на топка “за да се защищити от уроки ”.

Автор: crimesbg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР