Близо година остров Prestøyni в Byglandsfjorden (Норвегия) търсеше своя нов

...
Близо година остров Prestøyni в Byglandsfjorden (Норвегия) търсеше своя нов
Коментари Харесай

Собственикът на ЕМКО си купи остров в Норвегия

Близо година остров Prestøyni в Byglandsfjorden (Норвегия) търсеше своя нов притежател. Той към този момент е прочут. Това е българският оръжеен търговец Емилиян Гебрев и неговият наследник Христо. Цената на договорката е 15 млн. норвежки крони.
„ Имотът беше рекламиран на интернационалните уеб страници за недвижими парцели и купувачът се свърза с един от тях “, споделя за норвежкото издание Dagens Næringsliv брокерът на недвижими парцели Ерик Стийн.
Гебрев е притежател на българския производител на револвери Emco, отбелязва локалният вестник Setesdølen, който на първо време загатва за продажбата, преди за нея да написа и друго норвежко издание agderposten.no.
Prestøyni е пуснат за продажба през август предходната година на цена от 18 млн. норвежки крони. Цената е избрана на база съществуващите здания на територията на острова. Новите притежатели обаче са съумели да понижа цената до 15 млн. крони.
„ Както купувачът, по този начин и продавачът са доста удовлетворени от договорката по тази причина смятам, че цената, която постигнахме, е вярна “, споделя Стийн.
На острова са ситуирани селска къща, която е издигната през 1988 година и плевня, построена през 1935 г.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР