Близо една трета от забавените преписки в район Младост“ вече

...
Близо една трета от забавените преписки в район Младост“ вече
Коментари Харесай

Една трета от забавените преписки в район „Младост“ вече за разписани

Близо една трета от забавените преписки в регион „ Младост “ към този момент за написани. Това стана ясно от думите на основния проектант на региона Стефан Стефанов , който описа за Дарик, че изпълняващ длъжността кмет на региона всеки ден е друг човек.

 
Над 1500 забавени преписки е оставила показно задържаната кметица Десислава Иванчева, стана ясно след задържането ѝ. Към момента към 450 от тях към този момент са придвижени, заяви за Дарик основният проектант на региона Стефан Стефанов:
 
Предполагам, че другите ще продължава да ни ги изсипва . Така че нещата се движат от тази позиция. От позиция на това, че не стоят в кабинета на кмета, нещата започнаха, единствено с ангажимента, че когато проектант Русев е кмет. В другите дни нищо не се разписва. От позиция на това, че тази работа би трябвало да се свърши от екипите и отделите, тук нещата към този момент са по-сложни, тъй като това няма по какъв начин да стане нито за два месеца, нито за три. Задържана работа с години горе , която е била и обработвана, само че все пак спирана... Но с това изсипване на 1500-1600 преписки, което ще стане този месец, просто нашата работа ще закъса с няколко месеца напред “, сподели Стефанов.

 
В момента Румен Русев, заместник-кметът който Десислава Иванчева изрично не искаше да заеме нейното място, е в ременно изпълняващ длъжността , само че докога не се знае, тъй като официално той замества посочения от Иванчева Владимир Клисуров, който пък след приключилата в петък отпуска от през днешния ден е в болнични:
 
„ Клисуров от понеделник беше още веднъж кмет, в понеделник и вторник беше кмет, през днешния ден обаче май е в болничен към този момент. Сега кмет е проектант Русев. Всеки ден е друго. Така че до 6 юни няма по какъв начин да знам кой ден кой е кмет “, добави основният проектант на региона Стефан Стефанов.

 
А след 6 юни се чака Столичният общински съвет да реши проблема.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР