Близо една трета от необходимата сума за лечението на 40-годишния

...
Близо една трета от необходимата сума за лечението на 40-годишния
Коментари Харесай

Приятели и близки събраха част от парите за лечението на полицай от Плевен

Близо една трета от нужната сума за лекуването на 40-годишния служител на реда от Плевен Борислав Ковачев са постъпили по сметката му. Както OFFNews писа  мъжът е с диагноза рак на гръбначния мозък. Операцията е допустима, а възможностите за триумф са обилни.

За да стане това факт обаче, Борислав се нуждае от общо 118 хиляди лева или 80 хиляди швейцарски франка за лекуване в чужбина. 

С помощта на другари и близки той към този момент е събрал част от сумата. Борислав се надява и на благодетели, които биха обезпечили оставащата част от парите за къс интервал от време.

Всичко стартира преди три години, когато той се оплаква от болки в гърба и гръдния панер. След година стартира да изтръпва левият му крайник, след това и десният. Походката му е нарушена, а през април е признат за интервенция, която да в профил тумора в прешлените в региона на шията. Интервенцията обаче се оказва несполучлива.

След като бива изписан от университетска болница " Св. Иван Рилски ", следват голям брой обиколки - по лекари и институции, с единствената цел да откри метод да живее още, с цел да бъде потребен на фамилията, детето, приятелите и работата си. Така той се свързва с болница в Цюрих, от която му декларират, че могат да го оперират - с огромна възможност за триумф.

Борислав е предан на службата и се пробва да се бори с несправедливостите и закононарушенията.

За да може да продължава да го прави, той има потребност от помощ. Всеки, който желае да помогне, може да го стори, като се свърже с него на телефон 0877494951, посредством имейл: [email protected], профила му във Facebook или като преведе сума в дарителската му сметка:

Банка: " Райфайзен Банк "

IBAN: BG95RZBB91551008746467

BIC: RZBBBGSF

Валута: български лв.

Титуляр: Борислав Иванов Ковачев
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР