Близо една седмица след като миналата седмица започна да се

...
Близо една седмица след като миналата седмица започна да се
Коментари Харесай

Какво научихме от изхвърлянето на документи на Епщайн: Смущаващи подробности, забележителни имена и обхват на групата за сексуален трафик на Sicko

Близо една седмица откакто предходната седмица стартира да се разпечатва набор от правосъдни документи, свързани с закононарушенията на Джефри Епщайн, последният тайник на фотоси, файлове и показания беше оповестено във вторник.

Близо 5000 страници по-късно обсегът на групата за полов трафик на Епщайн, мрежата от могъщи мъже, с които той се свързваше, и методите му за примамване на жертви от женски пол, с цел да бъдат жертви, станаха по-остри от всеки път.

Редица известни имена — вариращи от някогашните президенти Доналд Тръмп и Бил Клинтън до принц Андрю и голям брой холивудски звезди — бяха разпръснати из преписите, правните бележки, имейлите и други записи, свързани със случая.

Бяха оповестени общо към 215 документа, всички произлизащи от от дълго време уредено дело за клюка, което обвинителят на Епщайн Вирджиния Джуфре заведе против неговата мадам Гислейн Максуел през 2015 година

Включени бяха и ужасяващи разкази на доста дами обвинители, които описаха с притеснителни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР