Близо две дузини американци вече са убити в резултат на

...
Близо две дузини американци вече са убити в резултат на
Коментари Харесай

Близо 2 дузини американци са убити във войната Израел-Хамас: Държавният департамент

Близо две дузини американци към този момент са убити „ вследствие на продължаващо принуждение “, обвързвано с войната Израел-Хамас, сподели Държавният департамент на Съединени американски щати в понеделник.

„ Можем да потвърдим гибелта на 23 американски жители “, сподели представителят на Държавния департамент Ведант Пател на постоянен брифинг за пресата.

От американските жители, убити от 7 октомври, 21 от тях са служили в израелските отбранителни сили, а един е бил в израелската национална полиция, означи Пател.

Неотдавнашната гибел на 17-годишния палестински американец Тауфик Аджак е най-новото допълнение към растящия брой на смъртните случаи, добави представителят.

„ Съкрушени сме от убийството на 17-годишния жител на Съединени американски щати Тауфик Абдел Джабар на Западния бряг “, каза Пател, отбелязвайки, че Съединените щати работят с Израел, с цел да получат информация за гибелта му.

„ Призовахме за незабавно следствие, с цел да се открият събитията към неговата гибел и отговорността... съгласно случая. “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР