Близо двайсет каравани и бунгала с нарушени конструкции от наводнението

...
Близо двайсет каравани и бунгала с нарушени конструкции от наводнението
Коментари Харесай

Община Царево: Близо двайсет каравани и бунгала с нарушени конструкции от наводнението спешно трябва да бъдат премахнати

Близо двайсет каравани и бунгала с нарушени структури от наводнението незабавно би трябвало да бъдат отстранени от притежателите им, заяви пред Българска телеграфна агенция заместник-кметът на Община Царево Марин Киров.

Бележки и наставления, че са рискови и противозаконни са разлепени на обектите на 8 септември, даден е тридневен период за премахването им, т.е. срокът изтича през днешния ден, изясни Киров.

Той сподели, че караваните и бунгалата, чиито притежатели не са се съобразили с предписанията, ще бъдат отстранени наложително. За задачата ще бъде наета техника от частна компания.

Приоритетни за унищожаване са двайсетте каравани и бунгала с поддала структура от придошлите води. За останалите противозаконни, които не са наранени от наводнението, също текат процедури за премахването им, съобщи за Българска телеграфна агенция Киров. Предписания за това са издадени още преди бедствието в региона на Царево.

Част от притежателите са обжалвали, сподели Киров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР