Близо два месеца след като обяви, че спира своето шоу,

...
Близо два месеца след като обяви, че спира своето шоу,
Коментари Харесай

Слави Трифонов разкри тайната: Шоуто продължава

Близо два месеца откакто разгласи, че стопира своето шоу, Слави Трифонов най-сетне призна, че няма никакво желание да се отхвърля от телевизионните изяви.

Дългия къса с Би Ти Ви в края на юли, само че ще бъде на екран още веднъж от есента. Най-вероятната дата за старт на новия му план е 1 септември, написа „ Уикенд “.

Шоуменът от Учиндол сякаш пази в дълбока загадка желанията си за своето бъдеще след финала на предаването, в което изкара 19 години, само че в понеделник повдигна завесата по време на актьорката вечер. По всичко проличава, че Слави и хората му се готвят не толкоз за политически план, както доста наблюдаващи подозират, що се касае за ново шоу. Това стана ясно в сякаш безпланов разговор на водещия с артиста Краси Радков.



От въпросния разговор, изискан в жанр: „ Какво ще върша аз от 1 септември, шефе? ” – „ На теб пък кой ти сподели, че ще е тъкмо от 1 септември? ”, стана ясно, че шоуто ще продължи да съществува, единствено че в различен ефир и с леко изменена форма. Дългия даде обещание да даде повече изясненост по тематиката „ когато му пристигна времето ”, евентуално имайки поради, че му остават още няколко излъчвания до 31 юли, когато ще се сбогува с Би Ти Ви, и едвам по-късно ще може да разгласи къде ще бъде идващото му работно място.

Друг доста значим детайл в разговора беше признанието: „ Аз, Краси, не приказвам в първо лице, само число, аз приказвам какво ще вършим! ”, от което излиза наяве, че каквото и да възнамерява Слави отсега нататък, в него ще бъде включен и целият му екип.



Малко преди да разгласи, че къса с Би Ти Ви, колата на шоумена е била видяна край офисите на братята Кирил и Георги Домусчиеви – притежателите на Нова тв. Дали обаче Трифонов и компания се местят точно там, към момента не е доказано. Ясно е едно – хората от екипа няма да останат без работа след 31 юли. Те не престават с досегашния си началник. Това включва и актьорите Краси Радков и Мариан Бачев, което пък автоматизирано значи, че и идващият план на Трифонов ще бъде развлекателен, като обаче в него ще е застъпена и публицистиката.

Датата 1 септември, която бе упомената неведнъж, би могла да е действителният старт на новото предаване, само че може и да е сякаш инцидентно пусната в ефир сламка за „ илюзия на съперника ”. Ако въпреки всичко това е денят, в който Трифонов ще изгрее с новото си амплоа, любопитна детайлност е, че се пада неделя. Това би означавало, че Слави се е насочил към седмично шоу, което най-вероятно ще се излъчва в неделния следобяд.



Именно такова шоу липсва в ефира на Нова тв. Този празен ход на практика трансформира „ 120 минути ” със Светослав Иванов по Би Ти Ви в предаване без конкуренция – факт, с който Нова евентуално ще опита да се пребори благодарение на Слави.

Според източници, продължава да е на дневен ред концепцията на Дългия да купи една от родните кабеларки и точно там да развива своята активност отсега нататък. Всичко това не изключва появяването и на политическо придвижване, управлявано от Трифонов. Това обаче най-малко към този момент се чака да бъде вторичен план в проектите на шоумена.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР