Близо два месеца след като бойците на Хамас ги завлякоха

...
Близо два месеца след като бойците на Хамас ги завлякоха
Коментари Харесай

Нередовно хранене, пейки като легла. Докато заложниците се завръщат в Израел, започват да излизат подробности за пленничеството

Близо два месеца откакто бойците на Хамас ги завлякоха в Газа по време на кървава трансгранична офанзива против Израел, която също умъртви 1200 души, множеството освободени заложници наподобява са в устойчиво физическо положение.

Информацията за изискванията на тяхното пленничество е строго следена, само че членовете на фамилиите на освободените заложници са почнали да споделят детайлности за прекарванията на своите близки.

Мерав Равив, чиито трима родственици бяха освободени от Хамас в петък, сподели, че са били хранени нередовно и са яли главно ориз и самун. Тя сподели, че братовчед й и вуйна й Керен и Рут Мъндър са изгубили към седем кг (15 паунда) единствено за 50 дни. Нейният племенник, 9-годишният Охад Мундер-Зихри, също изглеждаше слаб.

Равив сподели, че е чувала от освободените членове на фамилията си, че са спали на редици столове, набутани един в различен в стая, която наподобява като рецепция. Те споделиха, че от време на време трябвало да чакат с часове, преди да отидат до тоалетната.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР