Близо до него са тези на Константин и Борис Дали

...
Близо до него са тези на Константин и Борис Дали
Коментари Харесай

Плеймейтка гласува до живот за Слави, татуира си името му под сърцето

Близо до него са тези на Константин и Борис Дали До живот за Слави Трифонов ще гласоподава плеймейтката Галина Атанасова. Моделката от Благоевград, която си татуира името на шоумена и политик под сърцето, е безапелационна, че ще бъде вярна до дъно на концепциите и убежденията на гологлавия водещ, съобщава „ България през днешния ден “. " Ще гласоподавам за него колкото пъти се наложи! Подкрепям до дъно изборите си в живота. Слави не е страхливец, че не сътвори държавно управление и върна мандата ", безапелационна бе пред русокосата хала.
Галина е уверена, че Дългия заслужава да бъде освен министър председател, само че и президент, в случай че пожелае.  " Много одобрявам Слави и неговия екип още от дребна. Те са хора със напълно разнообразни визии от тези на другите партии. Трифонов е национален човек и би оказал помощ на хората. Но като се замисля, то в случай че ние сами не си го създадем, който и да ни ръководи, все тая ще си е ", разяснява пред вестника русокоската. Тя не съжалява и за момент, че е татуирала имената на политика и ефирен водещ под гърдите за безконечни времена. " Преди да го направя, мислих много, нищо че съм импровизиран човек и върша много неща под въздействие на страстите. Но тъкмо татусът на Слави си беше премислен добре ", безапелационна е Галина.  Гологлавият шоумен и политик не е единственият, който мацката е отпечатала с мастило върху тялото си. Преди него почтено място върху кожата на русокоската са намерили фолкпевците Константин и Борис Дали със своите имена и текстове на песни. Но единственият човек, инкрустиран до сърцето на плеймейтката, си остава Слави. Преди броени дни Атанасова бе засечена в рискова непосредственост и с различен именит фолкизпълнител - Тони Стораро. Обща фотография разбуни духовете дали сред двамата няма освен това от нормално другарство. " Това е просто фотография, нищо повече! Тони Стораро е индивидът глас, няма спор, само че за негов татус няма късмет! Татуировки върша единствено на хора, докоснали сърцето ми ", изясни пред " България Днес " Атанасова.
Фотосът е от известно нощно заведение, откакто нощните заведения още веднъж отвориха. Но видяното в бара никак не се понравило на Галина. " Не ме тормози тълпата в нощните заведения, а посетителите. Масово това са подрастващи тинейджъри, които, вместо да учат, вървят да се напиват и друсат. Имам наследник и това не бих му разрешила в никакъв случай! Грозна работа! ", разочарована е плеймейтката. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР