Близо девет часа продължи драмата с 37-годишният мъж в ж.к.

...
Близо девет часа продължи драмата с 37-годишният мъж в ж.к.
Коментари Харесай

Пиян бургазлия се барикадира в дома си и заплаши да се самоубие от любовна мъка

Близо девет часа продължи драмата с 37-годишният мъж в ж.к. „ Меден рудни “, служители на реда го избавиха

Безсънна нощ за служители на реда и съседи на депресиран от любовна тъга бургазлия. Близо 9 часа чиновници на реда се опитваха да разубедят 37-годишният мъж, който към 40 минути след среднощ се барикадира  в дома си, да не се самоубие, заради разлъка с приятелката си.

Положителната развръзка настъпила в 09:08 часа посредством професионализма на чиновниците от бранш “Лаборатория ” към Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи - основен контрольор Яна Узунова и сътрудника й - Руслан Димитров, оповестява ОД на Министерство на вътрешните работи - Бургас. 

В резултат на търпеливите и многочасови диалози с разлюбения мъж, той е уверен да излезе от жилището си в бл. 457 в к-с “Меден рудник ” и е арестуван от чиновници на бранш “Специализирани тактически дейности ” към Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас за период до 24 часа. Предстои да бъде освидетелстван от експерти от Центъра по психологично здраве в морския град.

Точно 00:39 часа 37-годишният мъж се обадил на тел. 112 и споделил, че има желание да се самоубие, защото приятелката му се разделила с него. 

Последвали още няколко позвънявания от съседи за нарушение на нощната тишина в региона на бл. 57 в ж.к. “меден рудник ”, като е установено, че мъжът е в несъответстващо и нападателно положение. 

Същият се барикадирал в дома си на третия етаж във вх. 4 и крещейки през терасата, хвърлял разнообразни предмети. Демонстративно бургазлията се блъскал с бутилка от алкохол в главата, разрушил я и с парче от нея, опитал да си пререже гърлото. Впоследствие седнал на външното тяло на климатика и декларирал, че ще скочи, като единственото му предпочитание било да види някогашната си другарка. 

Тя от дълго време прекратила връзките си с него, а по отношение на бургазлията е издадена и ограничаваща заповед. Това обаче не го отрезвило и той продължавал с опитите да си я върне, задълбочавайки депресионните си положения. От няколко месеца мъжът почнал да приема тежки антидепресанти, които през предходната нощ смесил с огромно количество алкохол. Това довело до несъответстващото му положение и проявената самоагресия и противоправно държание, обясниха от полицията. 

От Министерство на вътрешните работи приканва медиите да не разгласяват данни за самоличността на някогашната другарка на бургазлията, защото тя няма съпричастност към създалата се спешна обстановка.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР