Близо девет часа е продължил в спецсъда на 12 февруари

...
Близо девет часа е продължил в спецсъда на 12 февруари
Коментари Харесай

Разследван за наркотици става свидетел срещу Очите, босът му ударил шамар

Близо девет часа е траял в спецсъда на 12 февруари разпит на очевидец по делото за проведена незаконна група с водач Митьо Очите, който " заковал " несебърския необут в повдигнатите му обвинявания за рекет и изнудване, научи 24 часа от свои източници.

С белезници в съда е бил докаран бургазлията Георги Илиев, самият той разследван като водач на незаконна група за наркоразпространение. Съименникът на починалия висаджийски необут твърдял, че е виждал на няколко пъти по какъв начин Митьо прибира отчисленията от бизнеса с кафе автомати в Слънчев бряг и от опиати. Освен това Илиев разкрил пред съда, че персонално той е отговарял за тази активност известно време, а зетят на Димитър Желязков Велислав прибирал рекета от такситата в курорта, настояват осведомени.

Запознати със обстановката допускат, че най-вероятно Георги Илиев ще стане предпазен очевидец по делото.Илиев бе арестуван при започване на септември, м.г. при спецакция на полицията в Бургас. Тогава в ареста бяха прибрани десетина души, само че на четирима бяха повдигнати обвинявания за присъединяване в ОПГ.

В Бургас се приказва, че преди много години Георги Илиев имал персонален спор с Димитър Желязков поради щерка му Станислава. Инцидентът бил през далечната 2005 година, когато тогавашната огромна щерка на боса, още тийнейджърка, пробвала да се снима пред извънредно първокласна кола в Несебър. Тя обаче се оказала на прочут несебърски предприемач, за който Георги Илиев работел като защита. Илиев направил груба забележка на момичето без да подозира чия щерка е. Не минало доста време и гардът получил няколко шамара персонално от Митьо Очите, описват хора от морския ъндърграунд. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР