Близо 90% от работниците искат да имат избор дали да

...
Близо 90% от работниците искат да имат избор дали да
Коментари Харесай

Близо 90% от хората искат да имат възможност да работят от вкъщи

Близо 90% от служащите желаят да имат избор дали да работят от у дома , или от офиса след премахването на рестриктивните мерки в битката против ковид на работното място. Също по този начин те желаят да имат и по-голяма автономност във връзка с работното време . Информацията оповестява " Ройтерс ", базирайки се на изследване на Cisco Systems.

Пандемията бързо промени отношението към работата от у дома, демонстрира проучването, като 2/3 от служащите имат по-висока оценка за изгодите и провокациите от отдалечената работа.

Макар че единствено 5% от интервюираните са работили от у дома през множеството време преди блокадата , в този момент 87% от чиновниците желаят да им се даде опцията да избират от кое място, по какъв начин и по кое време да работят , композиция от работа в офиса и работа отдалечено, се отбелязва в отчет на Cisco.

Вицепрезидентът на Cisco Гордън Томсън разяснява, че фирмите ще би трябвало да създадат промени, с цел да изпълнят новите претенции на чиновниците, които слагат като приоритет ефикасната връзка и съдействие над всичко друго.

Той означи, че би трябвало да се употребяват технологии, с цел да се подсигурява сигурността на чиновниците и отбрана на техните данни в тяхната работна среда, дали във у дома, или в офиса.

По думите му това може да включва датчици, които наблюдават топлината и светлината на работното място , или технология, която ревизира обществената отдалеченост и дали хората носят маски в офиса.

Повече не става въпрос единствено за свързване на хората, става въпрос за опита, който осигурявате на хората, до момента в който те се свързват, добави Томсън.

От Cisco са интервюирали 10 000 души на 12 пазара в Европа, Близкия изток и Русия като част от изследване за бъдещото работно място.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР