Близо 85-годишната певица е бясна на публиката, че я засне

...
Близо 85-годишната певица е бясна на публиката, че я засне
Коментари Харесай

Ореолът на Лили Иванова рухна за ден

Близо 85-годишната певица е гневна на публиката, че я снима изтощена и остаряла по време на концертите й в НДК

През последните дни лавина от необработени фотоси на Лили Иванова заля медиите. Естрадната икона лъсна в действителния си тип и това я накара да побеснее. Певицата е в потрес от това, че почитателите са си разрешили да я снимат по този метод и да тиражират облика й, и била извънредно афектирана на личната си аудитория.

Ореолът на неостаряващата Лили, която държи да бъде възприемана като изцяло консервирана от времето и икона на положителния усет и безконечната младост, рухна единствено за ден. Публиката я видя такава, каквато тя в действителност е – жена на близо 85 години, със съответните за възрастта проблеми, написа в. " Уикенд ".

На фрагментите огромната певица е с коремче и паласки, а лицето й, разбираемо, е като на редова пенсионерка, чакаща на всяко 7-о число в месеца полагаемия й се финансов транш от Национален осигурителен институт. Няма и помен от опънатата и идеална Лили, която виждаме по обработените й фрагменти в обществените мрежи.

Изпълнителката на „ Ветрове “, „ Детелиниׅ “, „ Панаири “ и още десетки златни шлагери, кардинално не разрешава на нейните спектакли да бъдат правени снимки, тъй като не я показват в мечтаната от нея светлина. По тази причина не се позволяват фотоапарати, а всички посетители са неведнъж приканвани да не употребяват телефоните си и да не вършат фотоси с тях. Миналия петък и събота вечерта обаче много хора нарушиха възбраната и разгласиха фрагменти от концерта, снимани от тях самите, на които Лили Иванова наподобява по този начин, както по принцип си наподобява. Всъщност звездата наподобява прелестно за възрастта си, само че надалеч от нереалния тип, в който се показва в обществените мрежи.

„ Кой избра тоалета на Лили Иванова за концерта й в зала 1 на НДК? Дали някой съзнателно е желал да я злепостави? Тя не се ли видя в огледалото, преди да излезе на сцената? “ – това са единствено част от въпросите, които си задаваха почитателите на певицата.

Видно е, че естрадната прима е трупнала към 10 кг над кльощавата си в миналото външност. През последните 30 години грандамата на родната музика поддържаше тегло от тъкмо 43 кг и нито грам повече. Тя е знак на перфекционизъм и добър усет. Педантичността на Лили се показва освен в изпипването на песните, клиповете и фотосите й, а и в спартанския режим, с който до неотдавна поддържаше фигурата си на момиченце. Изпълнителката на емблематичната ария „ Щурче “ беше толкоз слаба, че изглеждаше напряко чуплива. Тя постоянно е казвала, че се храни извънредно малко, а преди концерти, изяви, турнета, участия и фотосесии кара 24 часа единствено на вода. Явно напоследък изпълнителката на шлагера „ Щурче “ е занемарила хранителния си режим и това се е отразило на тежестта й, само че не е ясно за какво е избрала такова облекло, което акцентира корема и паласките й.

„ Когато няма защо да се хванете във връзка с Лили Иванова, се хващате за тоалета й. Лили е актьор от такава големина, че може да си разреши всичко. Не знам дали сте фешън корифеи, само че плисето е на мода. Пък и Лили има какво да покаже. Но не в това е казусът – а че постоянно търсим нещо, за което да се закачим и на гърба на нечия популярност да блеснем, най-често като оплюем някого. Преди 2–3 години един различен „ движимост “ сътрудник я посъветва на слезе от сцената... Лили е събитие. Два часа – на висок ток, мощен глас, всяка ария бе освен изпята, а драматургично поднесена, залата беше от самото начало права в нейния темп... Кой от нейните съдници може да издържи това? Лили ще надживее всички монументи! “ – написа във фейсбук в отбрана на Вечната Амбър журналистката Валерия Велева, която е неин биограф и от години й е близка другарка.

Другото забавно е за какво Лили цъфна с еднакъв тоалет и на 15 декември, и на 16 декември, когато се организираха двата й концерта в НДК. Два следващи дни родната прима се появи с безусловно еднообразно облекло, което не изненада прелестно почитателите й.

„ Може би не е желала да има разлика за публиката, която я гледа и в двата дни, или пък доста си харесва тоалета, само че е малко необичайно и нетипично за нея да е с едно и също облекло “, разясняват в шоусредите. Мистерията беше разгадана от хора от екипа на певицата – тя е снимала спектакъла и в някакъв миг той ще се излъчи по малкия екран. Така от двата концерта ще се изберат най-хубавите осъществявания, за което звездата би трябвало да е с еднакъв тоалет.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР