Близо 8000 души станаха част от двата поредни концерта на

...
Близо 8000 души станаха част от двата поредни концерта на
Коментари Харесай

Любо Киров в НДК: Ако някой ми беше казал преди време, че това ще се случи, едва ли щях да му повярвам 

Близо 8000 души станаха част от двата следващи концерта на Любо Киров в НДК на 4 и 5 ноември. По време на събитието публиката беше на крайници.

" Ако някой ми беше споделил преди време, че ще създадем два следващи концерта в зала 1 на НДК, надали щях да му допускам. Но това се случи и се случи значимо, без да вършим никакви взаимни отстъпки, задавайки темпото и чупейки всевъзможни граници. Благодаря на публиката и на всички, които са с мен “, показа Любо Киров след концертите, съобщи NOVA.

С Голямата тайфа на сцената той извърши " Целуни ме “, " Усеща се мощ “, " Говоря ти съществено “, които са част от последния му албум, както и обичаните на публиката " Летим “, " Ако в миналото “, " Заедно “, " Знам “ и други Специални негови посетители бяха Станислав Сланев-Стенли, Михаела Маринова и Поли Генова.

Изключително вълнуващо беше присъединяване на световноизвестната цигуларка Дорина Марков, която излезе за първи път от 20 години насам на българска сцена, с цел да извърши с Любо Киров песента " Всички пътища водят към теб “.

Билетите за двата концерта в зала 1 на НДК - част от турнето " Целуни ме “, бяха разпродадени месец по-рано. През лятото пък местата за датите във Варна, Бургас и Пловдив също бяха изчерпани авансово. Така концертите на Любо Киров влязоха в Топ 3 на най-посещаваните събития на български актьори в класацията на една от известните платформи за продажба на билети Eventim.

Лятното турне и концертите в зала 1 на НДК на Любо Киров са естествено продължение на грандиозното музикално шоу, което изпълнителят изнесе предходната година в зала " Арена Армеец “.

През 2022 година той направи и първия си огромен концерт на сцената на именитата английска зала Troxy в Лондон в наличието на над 2000 души. Малко преди концертите си в НДК пък Любо Киров издаде биографичната си книга " Всичко е имало смисъл “, с която означи и 50-тия си рожден ден.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР