Близо 80% казаха, че искат правителство, а и на следващи

...
Близо 80% казаха, че искат правителство, а и на следващи
Коментари Харесай

ГЕРБ с първи брифинг след предсрочния парламентарен вот

" Близо 80% споделиха, че желаят държавно управление, а и на последващи избори няма да се получи нищо друго. Ще похарчи 100 милиона. И ще имаме страна без парламент. Предлагам на водачите на партии да се дръпнем обратно, откакто смятат, че имаме антагонистиични от ошениния ", подаде ръка на останалите партии водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Първата тематика е " кой е с Путин и не, кой е на страната и войната ". " Нека е първата тематика, по която да си съобщи позициите. Ако желаеме да тласкаме страната в подред и избори, това е идеално за Путин ", добави той

От последните избори сме върнали поддръжката на 38 193, което демонстрира, че посоката ни е вярна. Този резултат е реализиран в извънредно нападателна среда, тъй като задачата беше да се унищожи една партия. Какво реализираха те? 128 578 гласа разлика с Политическа партия, 538 534 с Има Такъв Народ. Това уточни Томислав Дончев на първия брифинг на ГЕРБ след успеха им на парламентарните избори в неделя.

Адекватно и уравновесено систематизиране измежду гласоподавателите. Голяма част от българските жители са дали поддръжката си за нас. Следва комплицираната задача какво вършим от тук нататък, сподели още Дончев.

Когато имаш тези данни зад тила, можеш да разсъждаваш на глас за действителностите в България. Тези избори демонстрираха, че народът на никого не му даде независимо право да ръководи. Народът сподели " стига сте враждували, тъй като всички гласоподаватели страдат еднообразно ". Отидоха, дадоха гласа си. Една условност в машините - към 70 000 са хората, които не са дали своят вот за никого, което не ми се има вяра, тъй като кутийката не се вижда. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той разяснява и загубата на Бойко Рашков в Перник:

Тяхното знаме - господин Бойко Рашков загуби с двойна разлика в Перник. Ако е бил това, за което го представяха, щеше да завоюва.

При 100% обработени изборни протоколи обединението ГЕРБ-СДС е първа политическа мощ, спечелила гласовете на 634 649 гласоподаватели и получава 25.33% поддръжка.

„ Продължаваме промяната ” са втори с 506 071 гласа или 20.20% поддръжка.

Очаквайте детайлности!

 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР