Близо 80-годишен мъж днес сложи край на живота си пред

...
Близо 80-годишен мъж днес сложи край на живота си пред
Коментари Харесай

Дядо взе най-фаталното решение пред очите на възрастни и деца в Казанлък

Близо 80-годишен мъж през днешния ден постави завършек на живота си пред погледа на десетки възрастни и деца. Инцидентът стана тази заран към 08.25 часа на жп гарата в Казанлък. Възрастният човек се е хвърлил пред бързия трен Бургас – Карлово. Починал е на място, написа kazanlak.com.

Малко преди на пристигна влакът, който пътувал посока Бургас - Карлово, 80-годишният дъртак е отишъл на гише информация, и е попитал кой е влакът, който би трябвало да дойде и в какъв брой часа. След получената информация, излязъл на перона, където чакали и другите пасажери, описват чиновници на БДЖ.

Когато влакът наближил казанлъшката жп гарата, в последния миг мъжът се обърнал с тил и скочил пред тежкотоварната комбинация. Машинистът нямал време за реакция, с цел да предотврати удара.

Това е първият случай, когато някой се самоубива тъкмо пред постройката на жп гарата, описват още чиновниците, които също са били очевидци на случая.

По първична информация, мъжът е родом от Гурково, към този момент 2 години живеел в старешки дом в Казанлък. По специалност бил някогашен ветеринарен доктор, описват чиновници на БДЖ.

Той постоянно ходил на гарата и познавал личния състав. Последно пътувал преди 10-тина дни. Както преди, по този начин и през днешния ден, той не посочил да има проблеми или признаци за психологични разстройства.

Бързият трен Бургас - Карлово е прокиснал на гара Казанлък билозо 4 часа, като към този момент е преместен от железопътните релси.

Пътниците, пътуващи в бързия трен, са били пренасочени към пътническия Бургас - Карлово, и извозени до крайната си точка.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР