Близо 8 месеца след премиерата на новият Range Rover, британската

...
Близо 8 месеца след премиерата на новият Range Rover, британската
Коментари Харесай

Range Rover Sport дебютира с 530 конски сили


Близо 8 месеца след премиерата на новият Range Rover, английската компания сподели по-интересната версия на модела – Range Rover Sport. Наточената версия на всъдехода е заимствала детайли от своя по-голяма брат, само че със личен жанр и чувство за мощност.
 Range Rover Sport дебютира с 530 конски сили и голям брой изненади - 2
Новият модел към този момент е с по-заоблени форми, което с изключение на за визията, способства и за извънредно ниското челно противодействие от едвам 0.29. Дневните светлини са най-тънките, които от Land Rover в миналото са поставяли на собствен модел, а прибиращите се във вратите дръжки са ни познати от по-големия Range Rover.
 Range Rover Sport дебютира с 530 конски сили и голям брой изненади - 3
Дизайнът в предната част ненапълно също припомня този на „ императора “, само че тук въздуховодите на бронята са повече и по-големи, добавящи нотка експанзия към визията на SUV-то. Задната част е мястото, където няма по какъв начин да объркате двата модела, защото тук стоповете са хоризонтални, още веднъж свързани в цялостен панел. Багажникът е изчистен, а номерът е изместен в долната част на бронята в трапецовиден отвор.
 Range Rover Sport дебютира с 530 конски сили и голям брой изненади - 4
Новият модел е издигнат на платформата MLA-Flex, което дава голям брой преимущества като опция за разнообразни задвижвания, адаптивно въздушно окачване и завиване на четирите колела. Освен това, Range Rover Sport може да се похвали с 54мм по-голямо междуосие, което ще се отрази на мястото в интериора.
 Range Rover Sport дебютира с 530 конски сили и голям брой изненади - 5
Там виждаме добре позната настройка с удобни седалки с всевъзможни варианти, 13.1-инчов екран в средата на таблото и 13.7-инчов пред лидера. За разлика от позиционирането при класическия Range Rover, тук разположението на детайлите е направено по подобен метод, че да се сътвори по-спортно чувство.
 Range Rover Sport дебютира с 530 конски сили и голям брой изненади - 6
Под капака на новият Range Rover Sport можем да открием бензинов, дизелов или хибриден задвижващ тракт. Най-мощният мотор е заимстван от BMW, добре познатият 4.4-литров мотор, който тук генерира 530 конски сили и дава ускоряване от 0 до 100км/ч в границите на 4.3 секунди.
 Range Rover Sport дебютира с 530 конски сили и голям брой изненади - 7
За почитателите на хибридите има две plug-in хибридни версии с мощ от 440 конски сили и 510 конски сили, както и „ мек “ хибрид с 400 конски сили. Те употребяват 3.0-литров бензинов мотор и 38.2кВч батерия при plug-in моделите. По този метод могат да изминат към 115 километра единствено на ток.

Дизеловите варианти също са две и употребяват 3.0-литров редови шестак с мощ от 300 конски сили или 350 конски сили при по-силната версия, които форсират всъдехода до 100км/ч за надлежно 6.3 или 5.6 секунди.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР