Близо 8 часа след трагедията в Айтос снощи началникът на

...
Близо 8 часа след трагедията в Айтос снощи началникът на
Коментари Харесай

Майката на загиналите край Айтос деца е със счупени ребра

Близо 8 часа след нещастието в Айтос нощес началникът на КАТ-Бургас гл. контрольор Пламен Николов се включи онлайн пред публицистите, които чакаха да научат нещо по-конкретно от личните си репортажи. Пътният служител на реда номер 1 на Бургас обаче беше прекомерно обран и не отговори на нито един журналистически въпрос всъщност. Единствено ясно стана, че 33-годишният Валентин Вълчев – лидерът на тира, цялостен със зърно, е бил в положение, в което не е разрешило да бъде тестван с дрегер. Взетите кръвни проби за алкохол и наркотични субстанции към момента не са подготвени, прецизира " Флагман ".

Николов не отговори на въпросите кой е притежател на товара и дали имат данни с какъв брой зърно е потеглил от мястото на изкупуването.

Приетите в болничното заведение са трима, за тях Николов сподели, че били с политравматизъм. По данни на Флагман.бг 17-годишният Октай от Айтос, който е вървял покрай основния път и е бил затрит от тира, е в реанимация със съществено пострадване на главата и заплаха за живота.

32-годишната майка на двете починали в джипа Волво деца – момче на 9 години и момиченце на 6, е с голям брой пострадвания по цялото тяло, а не както се предполагаше при приемането ѝ единствено със счупени ребра. Подобно е положението и на водача на тира.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР