Близо 7000 нови БЛАГОДЕТЕЛИ, които всеки месец ще отделят по

...
Близо 7000 нови БЛАГОДЕТЕЛИ, които всеки месец ще отделят по
Коментари Харесай

426 000 лв. е прогнозната стойност на събраните средства от NOVA и УНИЦЕФ

Близо 7000 нови БЛАГОДЕТЕЛИ, които всеки месец ще отделят по 5 лв. от бюджета си като постоянни донори, се включиха по време на благотворителния театър "Бъди част от позитивната смяна за всяко дете " на NOVA и УНИЦЕФ.

Очаква се те да дарят 426 хиляди лв. в поддръжка на децата в идната 1 година. Набирането на средства продължава. Желаещите да дарят в поддръжка на децата в потребност могат да го създадат посредством онлайн подаяние на www.unicef.bg или като изпратят SMS с цифра 5 на номер 1021 и станат БЛАГОДЕТЕЛИ с месечни дарения през мобилния си телефон*.

В поддръжка на българските деца застанаха феновете на NOVA и над 100 от най-популярните персони у нас. Спектакълът сплоти известни персони, музиканти, някои от най-известните български и международни циркови актьори и лица на NOVA в една обща благотворителна идея.

В телетона участваха Маргарита Хранова, Алекс Раева, дует “Авеню”, Михаела Филева, Миро, D2, "Бон-Бон ", Деян Донков, Стефания Колева, Ирина Флорин, Николай Дойнов и други.

Водещи бяха две от най-обичаните лица от ефира на NOVA – Ники Кънчев и Ани Салич, която е дълготраен дипломат на благосклонност на УНИЦЕФ. Зрителите имаха удоволствието да видят невероятни циркови номера и осъществявания на обичани български песни от обичани артисти и групи. Журналистите на NOVA демонстрираха позитивния образец с истории на хора, на които са помогнали акциите на УНИЦЕФ.

“Събраните средства ще оказват помощ на децата с увреждания да могат да вървят на детска градина, да учат със своите връстници, а на децата, които са жертва на домашно принуждение – да преживеят тази контузия. През годините сме постигнали доста с помощта на такива кампании”, съобщи водещата на Новините на NOVA и дипломат на благосклонност на УНИЦЕФ Ани Салич.

*ДДС и такси не се начисляват за клиентите на всички мобилни оператори
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР