Близо 7000 места в Арена Армеец вече са запълнени за

...
Близо 7000 места в Арена Армеец вече са запълнени за
Коментари Харесай

Два месеца преди концерта на Дейвид Гарет местата вече се изчерпват

Близо 7000 места в Арена Армеец към този момент са запълнени за идното на 6 юни кросоувър шоу на международната звезда Дейвид Гарет. Това ще бъде първо посещение на магнетичния цигулков виртуоз в България, откакто стана ясно, че плануваният за по-рано тази година типичен концерт няма по какъв начин да се състои.
 Дейвид Гарет Дейвид Гарет
„ За момента няма никакви индикации за смяна в графика на Гарет за месец юни. Работим с мениджмънта му по проект, следва Дейвид да даде няколко изявленията за български медии, а при започване на юни го чакаме даже ден преди концерта, с цел да се срещне с почитатели и да прегледа София “, споделиха уредниците.

Дейвид Гарет ще ни направи една невероятна разходка през най-хитовите си композиции, сред които и истински цигулкови акомодации на безконечни рок и поп класики, дружно с 6-членния си бенд, на фона на аудио-визуални резултати.

Датата в София е част от международното кросоувър турне на Дейвид Гарет Explosive Live

EXPLOSIVE – LIVE е музикално събитие, в което Дейвид Гарет свири на електрическа цигулка, и сътворява онлайн микс от тежки и интензивни рок мелодии и балади, примесени с първокласна класическа музика.

Актуална информация може да се откри в формалното „ Facebook “ страница на събитието.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР