Близо 70 души присъстват в момента на общественото обсъждане по

...
Близо 70 души присъстват в момента на общественото обсъждане по
Коментари Харесай

Пловдив обсъжда мерака за общински кредит от 13 млн. лв.

Близо 70 души участват сега на публичното разискване по плана за нов общински заем на стойност 13,2 милиона лв.. По предложение на локалната администрация парите са планувани за построяването на три паркинга - два многоетажни в ЖК Тракия и на ул. ”4-ти януари ”, както и един до кръговото на бул. “Източен ”. Друга част от средствата са за ремонт на подлеза на “Баня старинна ”. Проектът не попада в обсега на член 17.

Срещата стартира с изненадващо присъединяване на кмета Иван Тотев, който няколко пъти акцентира, че съгласно него общината умерено може да поеме дълг от 100, а не от 13 милиона. Активно наличие има от цялата група на Вътрешна македонска революционна организация в локалния парламент, както и общински съветници от съвсем всички партии.

Слави Георгиев от Вътрешна македонска революционна организация изрази позицията на патриотите. Според тях желанието за изтегляне на заем не е средство за решение на проблемите с паркирането. Георгиев мисли, че в случай че заемът ще се тегли, би трябвало да е за по-значими обекти.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР