Близо 70 деца от карловските училища и отбори от Стара

...
Близо 70 деца от карловските училища и отбори от Стара
Коментари Харесай

Деца тръгват с карта и компас по стъпките на Апостола

Близо 70 деца от карловските учебни заведения и тимове от Стара Загора, Пловдив и София се впускат в конкуренция по насочване в града на Апостола. Стартът е на следващия ден, събота, в 10.00 часа в местността Бешбунар в полите на Стара планина, финалът на площад „ 20 юли ”. Проявата се провежда от туристическото сдружение в Карлово, което разгласи съревнование по насочване за купа „ Васил Левски “. Участниците в конкуренцията са от 10 до 18 години, те са разпределени в няколко възрастови групи. За всички останали, които желаят да се включат, има очакван отворен маршрут.

Интересът към проявата е огромен, заяви Ангел Рунташки- секретар на Търговско дружество „ Васил Левски “ в Карлово. Той добави, че са планувани 3 купи за отборно класиране, а останалите тимове ще получат грамоти. За всички самостоятелни състезатели – девойки и момчета класирането ще бъде в 4 възрастови групи – 12, 14, 16 и 18 години.

10-годишните участници в надпреварата /без техните родители/ ще получат медали.

За всички състезатели са планувани шапки с логото на Търговско дружество „ Васил Левски “ – Карлово, минерална вода и вафли. Има здравно обезпечаване на надпреварата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР