Близо 70 000 фойерверка на стойност над 2 милиона паунда,

...
Близо 70 000 фойерверка на стойност над 2 милиона паунда,
Коментари Харесай

Лондон с грандиозно новогодишно шоу: Почти 70 000 фойерверка ще бъдат изстреляни

Близо 70 000 фойерверка на стойност над 2 милиона паунда, или близо 5 милиона лв., ще бъдат изстреляни по време на обичайното шоу в Лондон, което стартира с ударите на Биг Бен. Те ще отбележат  последните секунди на 2023 година.

Билетите за „ първи ред “, общо 100 000, бяха разпродадени за минути преди повече от два месеца.

Повечето са скептични, че даже и да има възбрана, тя ще се съблюдава

Крал Чарлз III не поддържа потреблението на пиротехника, поради резултата върху природата и животните, ето за какво, предходната година за първи път, огромен сегмент от спектакъла беше единствено с дронове и светлина.

Въпреки прогнозите за ураганен вятър идващите два дни, празнично украсените улици на Лондон са цялостни с туристи от целия свят, които са избрали тази дестинация, с цел да честват. Украсата на Лондон е впечатляваща, тъй като се финансира на първо място от самодейността на асоциациите на търговците на съответната улица.

В разнообразни елементи на света има разнообразни обичаи, с които се изпраща остарялата година и трепетно се чака идването на по-добри персонални времена

И до момента в който „ Оксфорд “ и „ Риджънт Стрийт “ са с нормалните коледни звезди и ангели, тази година тематиката на „ Карнаби Стрийт “ е галактическа. По традиция, централното коледно дърво на Лондон е на „ Трафалгар Скуеър “ и е подарък на града от Норвегия.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР