Близо 6000 души - професионалисти и фенове на тежките машини

...
Близо 6000 души - професионалисти и фенове на тежките машини
Коментари Харесай

Камионите в България - с грижа към околната среда и икономията на гориво

Близо 6000 души - експерти и почитатели на тежките машини – минаха през откритите площи на Международния панаир – Пловдив, с цел да прегледат най-новите камиони, рейсове и профилирани транспортни средства на водещите международни производители. Дори дъжда не спря феновете на технологиите при колите и изкушените да ги тестват в тест драйв.
`Камионите

Най-голямото ревю у нас в региона на тежката автомобилна промишленост разшири концепцията си за показване на най-модерните търговски средства за транспорт на пасажери и товари. Фокусът на TRUCK EXPO 2022 бе подложен върху концепциите за подвижност, които обезпечават безвреден, пестелив и чист превоз. Една от главните цели на ревюто бе да покаже по какъв начин технологиите трансформират цялата транспортна промишленост и се насочват към нововъведения в сигурността, горивната успеваемост и неутрални във връзка с климата задвижвания.
`Камионите

„ Производителите от секторите на логистиката и превоза са изправени пред обилни провокации, само че имаме вяра, че на TRUCK EXPO 2022 успяхме да свържем иноватори в бизнеса и концепции в региона на превоза, логистиката, интермодалността, само че и публичните услуги, чистия градски и междуградски превоз, доставките вид „ последна миля “, подчертаха от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), уредник на форума. По думите им TRUCK EXPO 2022 се наложи като мястото за срещи на промишлеността за годината и едно от най-прогресивните B2B събития в сектора.
`Камионите

За първи път тази година ревюто ясно сподели тясната връзка сред автомобилната промишленост, транспортните компании, развиването на инфраструктурата и регулациите в бранша. Поради възходящия размер на трафика и ролята на логистиката, чистотата и сигурността на транспортните средства придобива още по-голямо значение, наред с инфраструктурата, градското и пътно обмисляне. Вече е явно за всички, че когато приказваме за комерсиалните транспортни средства, се нуждаем освен от нов дизайн на моторите, системи за сигурност, съгласуваност и сигурност, само че и от нова социална инфраструктура за зареждане и цифровизация в логистиката, т.е. от световен метод с отворена, междуотраслова връзка и общи регулации в бранша.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР