Близо 600 млн. лв. са предвидени за образователна инфраструктура в

...
Близо 600 млн. лв. са предвидени за образователна инфраструктура в
Коментари Харесай

600 млн. лв. ще бъдат отделени за образователната инфраструктура в страната

Близо 600 млн. лева са планувани за просветителна инфраструктура в цялата страна. Това разгласи министър председателят Бойко Борисов.
В четвъртък държавното управление ще изнесе подробна информация какъв брой средства ще бъдат разпределени в учебните заведения и детските градини в страната.
" Събрал съм всички кметове, спортния министър, районния министър, министъра на образованието и ще ви кажем, учебно заведение по учебно заведение, детска градина по детска градина по какъв брой пари отиват за всяко едно - милион и половина, два. Ей тия пари са за цялата страна и огромна част от родопските учебни заведения попадат в тях ", уточни министър-председателят, съобщи БНР.
По думите му, били заделени и няколкостотин милиона за благоустройство на голям брой обитаеми места в страната.
По мотив новия политически план на телевизионния водещ Слави Трифонов министър председателят сподели, че му пожелава триумф.
" ГЕРБ има единствено 1200-1300 общински съветници, регионални шефове, министри, зам.-министри, депутати, шефове на организации, заместител регионални шефове, кметове, зам.-кметове. От чужбина ли ще ги докараш, от кое място ще ги събереш. Един да те издъни - месеци наред се обясняваш. И споделят това е ръководството на ГЕРБ. Един от хиляди ", разяснява той.
" Така че на думи е елементарно, само че като забележим хората ще стане ясно. Но му поисквам триумф. Това е демокрацията ", сподели още Борисов.
Какво разяснява министър-председателят във връзка митингите на пожарникари и служители на реда вижте тук.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР