Близо 60% от пълнолетните във Великобритания са напълно , предава

...
Близо 60% от пълнолетните във Великобритания са напълно , предава
Коментари Харесай

Близо 60% от пълнолетните във Великобритания са напълно ваксинирани

Близо 60% от пълнолетните във Англия са изцяло, предава БНР.

могат да бъдат вдигнати по-рано, поради големия брой имунизирани в страната и не се задава трета вълна на пандемията, счита професор Брендан Рен от Лондонския лицей по хигиена и тропическа медицина.
 Китай рекордьор във имунизациите с един милиард приложени дози Китай рекордьор във имунизациите с един милиард приложени дози
До момента Китай е използвал над милиард дози ваксини против Covid, заяви здравният орган на страната - повече от една трета от броя, у...

Вирусологът професор Брендан Рен съобщи за „ Скай нюз “, че е извънредно обнадеждаваща статистиката, че 81% от пълнолетното население на Обединеното кралство е с първа ваксина и 59% са изцяло имунизирани. Запитан дали сполучливият ход на програмата за всеобщо имунизиране значи, че Англия не би трябвало да чака до 19 юли за цялостното повдигане на локдауна Рен отговори, че „ зоркост и имунизиране “ са двете основни думи, само че в случай че данните не престават да са окуражаващи има огромна вяра да се излезе от локдауна още на 5 юли.

Други учени обаче предизвестяват, че появяването на нови вируси, които засягат дихателните пътища, допуска, че страната я чака доста тежка зима с допустимо завръщане на.

Професор Калъм Семпъл от групата съветници на държавното управление счита, че децата и възрастните ще бъдат елементарно уязвими при появяването на ендемични вируси в края на годината. За последното денонощие на Острова са регистрирани 9 284 заразявания и 6 смъртни случаи, което е по-малко спрямо предходното денонощие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР